Serviciile noastre profesionale includ:

Servicii de administrare fiscală

La Lilia Chiper comptabilitate fiscalitate Inc., ghidam clienții printr-o gamă completă de decizii privind planificarea fiscala. Expertiza, experiența, analiza și cercetarea amănunțită ne permit să optimizăm resursele financiare ale clientului. Suntem la curent cu legile fiscale in vigoare ce ne permit o analiza detaliata a situatiei financiare a clientului.
Solicitați mai jos informații despre serviciile de administrare fiscală

Servicii de contabilitate

Incepind cu intreprinderile in proces de imatriculare cit si întreprinderile existente se bazează pe informații financiare precise pentru a menține rentabilitatea și crearea noilor opurtunitati.

Serviciile de contabilitate ale companiei, vă ajuta sa va atingeti obiectivele bine propuse prin evidența contabila si prezentarea documentelor, precum și prin orice suport privind analiza situatiei financiara, instalarea programei contabile, calcularea costurilor, planificarea fiscală, crearea sistemului de pensii pentru anagajati.
Aceste servicii includ, dar nu se limitează la:
• Rapoarte finaciare
• Contabilitate (lunar, trimestrial sau anual)
• Configurarea și suportul sistemului de contabilitate
• Prelucrarea salariilor
• Bugetarea și prognoza fluxurilor de numerar
• Analiza situațiilor financiare personale
• Beneficiile angajaților și planurile de partajare a profitului
• Planificarea fiscala și pregătirea decalartiilor pe venit a persoanelor fizice si juridice
Solicitați informații despre serviciile de contabilitate de mai jos

Servicii de asigurare și consultanță

La Lilia Chiper compatbilitate fiscalitate Inc, ne concentrăm pe construirea de relații personale apropiate care adaugă valoare pe termen lung.
Aceste servicii includ, dar nu se limitează la:
• Audit, recenzii și compilații
• Selectarea și restructurarea entității
• Selectarea, implementarea și suportul software-ului contabil
• Evaluarea afacerilor
• Proiecții și previziuni financiare
• Consultanță privind datoriile și finanțele
• Fuziuni și achiziții
• Structurarea tranzacțiilor și negocierile
• Succesiune de afaceri
Solicitați mai jos informații despre serviciile de Asigurare și Consultanță

Planificarea bunurilor, fiduciilor și pregătirea impozitelor

Planificarea eficientă a fiduciilor au rolul de a vă ajuta să navigați în legile fiscale complexe și schimbatoare.
Solicitați informații de mai jos despre fiducii si pregatirea declaratiilor

Reprezentarea profesionala la Revenu Canada, Revenu Quebec si IRS

Reprezentarea profesională poate fi vitală pentru un audit, in caz de sunteti verificati. Suntem pregătiți să răspundem la orice întrebare.
Cereți mai jos informații despre reprezentarea la Revenu Canada, Revenu Quebec si IRS.

Selecția entităților și restructurarea

Entitatea dvs. de afaceri are un impact mare asupra impozitelor și a altor datorii. Lilia Chiper comptabilitate fiscalitate Inc. vă pot sfătui în alegerea unui tip de entitate și restructurarea ulterioară dacă este avantajoasă. Cu cunoștințele și expertiza noastră, veți primi întotdeauna cel mai avantajos tip de entitate pentru funcțiile pe care le desfășoară afacerea dvs.
Solicitați mai jos informații despre selecția entităților și despre restructurare

QuickBooks și Sage 50 Ajutor și asistență contabilă

QuickBooks si Sage 50 poate furniza informații utile și în timp util sub formă de rapoarte financiare. Cu toate acestea, poate furniza aceste informații doar dacă cumpărați produsul potrivit și apoi îl instalați, configurați și îl utilizați în mod corespunzător. Noi vă ajutăm sa alegeti produsul potrivit nevoilor dvs si sa-l utilizați eficient.
Lilia Chiper comptabilitate fiscalitate Inc. oferă următoarele soluții pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dvs. QuickBooks si Sage 50:
Antrenament personal
Vă pregătim personal! Fie individual sau in grup., la sediul companiei dvs.
Instalare
Instalăm QuickBooks si Sage 50 în modul single sau multi-user.
Suport
Asistăm noi utilizatori QuickBooks si Sage 50 cu configurare inițială, inclusiv: Interviu EasyStep, Preferințe, Liste, Clienți, Furnizori, Angajați, Banca și Rapoarte. De asemenea, îi ajutăm pe utilizatorii experimentați să-și gestioneze mai eficient afacerile îmbunătățind configurarea actuală. Mulți utilizatori se confruntă cu probleme și nu dispun de capacitatea de a genera și de a urmări informații importante ca rezultat al unei instalări inadecvate.
Serviciul nostru de asistență QuickBooks si Sage 50 vă poate ajuta la instalare, configurare sau operare. În plus, suportul nostru nu este limitat doar la partea software a acestuia, dar putem oferi asistență contabilă și salarizare.
Revizuire
Serviciul nostru de revizuire QuickBooks ajută companiile care dețin resurse umane să efectueze sarcini de contabilitate zilnică și salarizare, dar au nevoie de un expert în contabilitate și salarizare pentru a vă revizui tranzacțiile, conturile și rapoartele. Această recenzie vă asigură că primiți informații financiare în timp util, relevante și de încredere. De asemenea, vă informăm despre orice corecții, ajustări sau reclasificări necesare pentru a vă asigura că informațiile financiare pe care le primiți reflectă situația financiară corectă a afacerii dvs. Revizuirile pot fi efectuate oricând, însă revizuirile lunare vă oferă informații actualizate și feedback despre afacerea dvs.
Solicitați informații despre asistanta contabilă QuickBooks si Sage 50 mai jos

Servicii de salarizare

Lilia Chiper comptabilitate fiscalitate Inc. vă pot ajuta să reduceți timpul petrecut în administrație prin dezvoltarea și implementarea unui sistem computerizat de salarizare care va facilita procesarea, plata la timp și pregătirea declarațiilor fiscale.
Solicitați mai jos informații despre serviciile de salarizare

Fluxul de numerar și analiza bugetară

O bună gestionare a numerarului poate îmbunătăți lichiditatea unei companii, poate reduce costurile și poate crește profitabilitatea. Vă putem ajuta să vă analizați cheltuielile, să vă echilibrați bugetul și / sau datoriile pentru un flux de numerar optim pentru a sprijini succesul afacerii dvs. Acesata analiza va fi facuta, revizuita în momentul în care au avut loc schimbări majore în structura dvs. de afaceri pentru a vă asigura că lucrați la un nivel optim. Cu ajutorul nostru veți fi mereu în fruntea finanțelor și pregătiți pentru viitor.
Solicitați mai jos informații despre analiza fluxului de numerar și bugetare

 

Permiteți companiei Lilia Chiper comptabilitate fiscalitate Inc. să vă economisească timp și bani, ocupinduse de contabilitatea afacerii dvs. la un nivel superior de oriunde.

Lucrăm cu cele mai populare programe de contabilitate și fiscalitate.
Vedeți cum vă putem ajuta.
1 (514) 585 0028
Contactați-ne

De ce compania  Lilia Chiper contabilitate fiscalitate Inc.?

Pentru ca ne ocupăm de nevoile dvs. contabile și fiscale într-un mod eficient.

Contabil virtual

Cu un singur clic pentru a face o fotografie a chitanțelor și a documentelor scanate, economisiți nu numai timpul, dar nu mai este nevoie să introduceți datele. Acest lucru ne permite să ne concentrăm pe întreaga dvs. afacere, oferindu-vă o planificare fiscală și o consultare mai eficientă a afacerilor.
Ne așteptăm să lucrăm cu dvs. pe tot parcursul anului, pentru a vă ajuta să vă lărgiți afacerea.

Prețuri fixe

Tariful lunar fix oferă de la început o certitudine cu privire la costuri și o estimare mai corecta pentru trezorerie. Nu există rate orare și facturi imprevizibile. În schimbul unui cost lunar rezonabil, oferim suport nelimitat și ne ocupăm de toate nevoile dvs. contabile si fiscale.